Skopje

Search

Електричен грејач Електролукс обезбедува сигурен живот ,таквата разноврсност овозможува економија  и корист од употребата во секојдневниот живот на корисниците

Во Битола, есента и зимите се многу студени, греењето е обезбедено доцна. Се случува во зима да нема доволно централно греење, а температурата на куќата станува непријатна. Тогаш нашиот сигурен електричен грејач кој може да биде  во конвектор ,термо печка , бојлер ,греалка , доаѓа до спасување.

·         Кој вид грејач е најдобар ?

   Можете да најдете различни видови на грејачи во продавниците, но јас препорачувам електрични  грејачи на Електролукс од Битола . Грејачи на нафта  или плин може да биде опасно: ако заштитата не успее, топло масло може да протекува, а тоа, во некои случаи, се заканува на пожар. Ова е застарена технологија, истото може да се каже и за спирални грејачи... Иако тие се побезбедни од нафтените, тие се краткотрајни и многу го сушат воздухот и се опасност за корисниците .Избравме електичен грејач за вашите  апарати, кој, како што ветуваат, тешко гори кислород и не го исуши воздухот. Во пракса, негативното влијание врз влажноста на воздухот почнува да се чувствува по околу два часа работа на уредот од друг производител. Во овој случај кога електричниот грејач бе е од Електролукс  во вашата   глава почнува да  ве боли, и треба да го отворам прозорецот.

·         Изглед

Овој грејач изгледа необично и стилски. Грејачот е релативно лесен за оваа категорија опрема,

·         Моќност

Бројот во името на моделот значи максимална работна моќност и гарантен рок. Навистина се справува со задачата за  греење на вашиот Апарат .Загрева ја просторијата  апаратот доволно брзоИндикаторот ја покажува моменталната температура.

·         Режими на работа

Постојат 2 режими на работа: Низок и висок. Подобро е да започнете со загревање на просторијата со режимот Висок, но троши многу повеќе електрична енергија. Тогаш е подобро да се префрлите на Ниско, ова ќе биде доволно за одржување на температурата. Ако одлучите да ја проветрувате  просторијата или исклучувате  апаратот  за да се загрее, можете да се вратите на Висока.

·         недостатоци

     Долгиот работен век на електричните  грејаци  на Електролукс  од Битола термо печка ,бојлер ,греалка конвекторот е последица на нашето разбирање  и најновата технологија за неговите критични недостатоци.   Факт е дека термостатот го исклучува грејниот елемент веднаш штом ќе ја достигне поставената максимална температура .Ве информираме  Додадено на ова е уште еден непријатен деталј од  друг производител кои недостатоци ги имаат : грејачот има „зуи“ што сигнализира секое вклучување и исклучување. Вие не можете да го оневозможите и не доволно грее за  неговата задача. Ако треба да го вклучите грејачот до спиење, тоа може да ги разбуди. Конечно, би им припишал кратка жица на недостатоците. Во нашиот случај, ова не е проблем, бидејќи излезот е близу, но за некој може да стане сериозна непријатност.

·         Исход

   Тешко е да се некако недвосмислено да се процени овој грејач. Нашиот електричен грјејач Веќе долго време служеше со вера и вистина, а неодамна и без никакви поплаки. Грејачот изгледа многу, многу убав, црн и сјаен, со текот на времето нема да стане жолт. Работата е пријатна за око, и тоа само по себе е вредно.  Кога еднаш ке купите  ќе навикнат на грејачот, но го оценувам што е можно пообјективно, затоа ви ги давам  ови инструкции

Contact

Electrolux
= Heating Elements =

E-mail:          electrolux@t-home.mk        
E-mail:          natasa@electrolux.mk      
Telephone-Bitola: +389 (0) 47 203 330
Telephone-Skopje: +389 02 3298 130
Fax:              +389 (0) 47 203 900
Mobile Phone Number: +389 (0) 70 237 108

 Electrolux